DRYCK & DELI 2023

Munskänkarna

Munskänkarna: Sveriges Vägvisare i Vinets Värld

Vi är glada att välkomna Munskänkarna som en av de framträdande utställarna. Denna ideella förening, känd för sitt engagemang i vinutbildning och kvalitetsprovningar, är en oumbärlig del av mässans mångsidiga utbud.

Sedan starten 1958 har Munskänkarna etablerat sig som en ledande vinorganisation i Sverige, med en passionerad gemenskap av 30 000 medlemmar i över 176 orter. Deras syfte är att bredda vinintresset och främja en ansvarsfull dryckeskultur. Munskänkarna erbjuder allt från grundläggande vinprovningar till avancerade kurser, tillgängliga för alla kunskapsnivåer.

De spelar också en nyckelroll i vinbranschen, genom att utse Årets Vinort och andra utmärkelser, och deras samarbete med Wine in Moderation framhäver deras engagemang för hållbarhet. Med en global närvaro, inklusive sektioner i Finland, är Munskänkarna en viktig aktör inom vinutbildning och -kultur.

Vi  ser med spänning fram emot att tillsammans med Munskänkarna bjuda på en oförglömlig upplevelse. Vår gemensamma ambition är att dela med oss av expertkunskaper och passion för vin.