DRYCK & DELI 2023

Nordmarkens Destilleri

En Värld av Whisky och Vodka

Årets Dryck & Deli-mässa stoltserar med ett spännande tillskott – Nordmarkens Destilleri från pittoreska Holmedal. Kända för sin kvalitativa och innovativa dryckesproduktion, är de redo att förföra besökare med sin unika kollektion av hantverksmässiga whiskyer och vodkas.

Nordmarkens Destilleri, som slog upp sina portar 2014 i det natursköna Holmedal, är inte bara ett destilleri – det är en vision om att skapa exceptionella drycker med lokal förankring. Omringat av vajande kornfält och den värmländska storskogen, hämtar teamet bakom destilleriet sin inspiration från den omgivande naturen, vilket återspeglas i varje droppe de producerar.

Med en produktion som kännetecknas av småskalighet och hantverksmässighet, är Nordmarkens Destilleri ett sant exempel på svensk kvalitet. Destilleriets specialitet, egenproducerad maltwhisky och karaktärsfulla vodkabaserade drycker, är resultatet av noga utvalda råvaror och en passion för destillationskonsten. De använder bland annat svensk ekologisk malt för att skapa sina distinkta smakprofiler, från eleganta och fruktiga till djupt rökiga destillat.

Förutom sin kärnproduktion agerar Nordmarkens även som oberoende buteljerare, vilket innebär att de noggrant väljer ut och förädlar whisky- och romkaraktärer från andra producenter för att skapa unika och begränsade upplagor.

Besök Nordmarkens Destilleris monter på Dryck & Deli-mässan för en chans att uppleva deras fantastiska drycker.