DRYCK & DELI 2024

Utställare 2024

De här aktörerna kommer du att möta:

Vin & bUBBEL

Baserat i Piemonte, Italien, är ett familjeägt företag. Grundat av Pernilla & Johan under hösten 2021 med ambitionen att ge italienska småbönder en chans att sälja sina viner direkt till slutkonsumenten.

LÄS MER

Ebba Wine importerar kvalitetsviner från södra Frankrike, Italien och Norra Spanien. Deras mission är att upptäcka regionens dolda skatter och dela med oss av dessa till våra kunder över hela Sverige.

LÄS MER HÄR

Munskänkarna är inte bara Sveriges största vinorganisation, utan också en förebild inom vinutbildning och smakrika upplevelser. Med sitt omfattande nätverk på över 176 orter, erbjuder Munskänkarna chansen att upptäcka kvalitetsviner från hela världen.

LÄS MER HÄR

Nelex Wine & Beverage är ett dynamiskt företag med djupgående expertis inom vin och drycker, inriktat på att erbjuda högkvalitativa produkter anpassade för den svenska marknaden. Sortiment inkluderar noggrant utvalda viner och andra drycker från topproducenter.

LÄS MER HÄR

Från lätta Vinho Verde till robusta Alentejo-viner, lovar de en oförglömlig smakupplevelse.

Deras breda sortiment inkluderar allt från friska vita viner och mousserande till rika röda och utsökta dessertviner. Agenturen erbjuder också ett urval av förstklassiga olivoljor och vinäger, som kompletterar vinupplevelsen.

LÄS MER HÄR

öl & Cider

Baserad i Trollhättan, är en specialiserad importör av kvalitetsöl från Bayern, som drivs av passionen för god mat och dryck av dess grundare ingenjörerna Henrik och Kristian. 

LÄS MER HÄR

I hjärtat av Sjuntorp frodas ett unikt familjeföretag med passion för hantverksöl. Sjuntorps Bryggeri, grundat 2020, har redan gjort avtryck i lokalsamhället med sin noggrant utvalda smakpalett och hantverksmässiga tillverkningsprocess.

LÄS MER HÄR

deli

Prisbelönta pralinmästare. Deras handgjorda konstverk från Lödöse har vunnit silver i Det Stora Pralinslaget 2021.

LÄS MER HÄR

Beläget i Mölndal, med utbud som inkluderar såväl oliver som fetaost.

Lakritsfabriken lanserade Sveriges första premiumlakrits vid Lakritsfestivalen i Stockholm 2011, med fokus på kvalitetsingredienser och glutenfri produktion, samt en distinkt skandinavisk design. Sedan dess har sortimentet expanderat till att inkludera chokladdoppade lakritsvarianter och kryddblandningar, och varumärket har blivit en marknadsledare i Norden med produkter som säljs internationellt och en stor satsning på hållbar lakritsrotsodling.

LÄS MER HÄR

I Äspered hittar vi CC Havtorns Delikatesser ett företag som specialiserar sig på delikatesser från havtorn, såsom t ex såser, safter, marmelader men även snaps.

LÄS MER HÄR

Ostar och delikatesser ifrån Italiens alla hörn.

LÄS MER HÄR

Pasion Tapas & Wines, från Spanien till Trollhättan, Daisy och Xeni har förvandlat sin passion för spanska tapas till en blomstrande verksamhet. Med Pasion Tapas & Wines kan du njuta av autentiska smaker och en genuin atmosfär, en resa genom Spaniens kulinariska arv direkt i Sverige.

LÄS MER HÄR

Brett, högklassigt sortiment av olika delikatesser ifrån medelhavet. välsmakande olivoljor, vinäger, oliver, antipasti, ost och mycket mer.

Bolaget med säte i Trollhättan som beskrivs som “En delikatessbutik och e-handel med ett nischat sortiment av lyxvaror.”

LÄR MER HÄR

Beläget utanför Trollhättan, är ett familjeföretag med generationers erfarenhet av jakt och lantbruk, som erbjuder högkvalitativt viltkött med fokus på hållbarhet. Genom sitt systerbolag Nobelius Vilt i Göteborgs Saluhall, strävar de efter att göra viltkött mer tillgängligt och uppmärksamma dess fördelar för både smak och klimat.

LÄS MER HÄR

STARKSPRIT

Under konceptet “Whisky på Svenskt Vis” använder Mackmyra endast tre ingredienser från svenska gårdar: korn, vatten och jäst. Genom att utnyttja gravitationen och återvinna värme skapar de inte bara en unik smak utan även en hållbar produktionsprocess. 

LÄS MER HÄR

Specialiserat på import av vin och sprit samt tillverkning av unika drycker som Mill Gin som vann Guld i World Gin Awards 2018. Med rötter i en ungersk vingård har Vinolin expanderat till att inkludera prisbelönta spritdrycker och spännande produkter som Jägarsnaps och Ostronsupen.

LÄS MER HÄR

Nordmarkens Destilleri från pittoreska Holmedal. Kända för sin kvalitativa och innovativa dryckesproduktion och hantverksmässiga whiskyer och vodkas.

LÄS MER HÄR

ÖVRIGT

Från ett enkelt garage i Trollhättan har 12 Knots Coffee Roasters vuxit med en vision om att förena kaffeälskare. Deras vision är att göra skillnad, en kopp i taget. 

LÄS MER HÄR

Din go-to för allt vinrelaterat, från eleganta vinställ till praktiska vinkylar. Deras passion för vin gör varje produkt till ett måste för alla som älskar att njuta av ett gott glas i rätt miljö.

LÄS MER HÄR