DRYCK & DELI 2023

Vänersborgs Vinagentur

En Resa Genom Portugals Vinlandskap

Med stolthet presenterar vi Vänersborgs Vinagentur på Dryck och Deli-mässan. Som grundare och en av de främsta utställarna, bjuder de in till en upptäcktsresa i Portugals förtrollande vinlandskap. Från lätta Vinho Verde till robusta Alentejo-viner, lovar de en oförglömlig smakupplevelse.

Vänersborgs Vinagentur är inte bara en utställare på Dryck och Deli, de är även passionerade ambassadörer för Portugals vinodlingskultur. Genom sitt nära samarbete med små, familjeägda vingårdar, framhäver de en djupt rotad kärlek för vin och tradition. Varje flaska i deras sortiment är ett resultat av hantverksskicklighet och berättar en unik historia om dess ursprung.

Deras breda sortiment inkluderar allt från friska vita viner och mousserande till rika röda och utsökta dessertviner. Agenturen erbjuder också ett urval av förstklassiga olivoljor och vinäger, som kompletterar vinupplevelsen.

Att besöka Vänersborgs Vinagenturs monter på Dryck och Deli är att ta del av en resa genom Portugals rika och mångfacetterade vinlandskap. Varje region representeras med sina unika karaktärsdrag och charm, vilket garanterar en oförglömlig smakresa för varje besökare.