DRYCK & DELI 2023

Prowine Nordic

Prowine Nordic går med som utställare på Dryck & Deli 2024.

Vi är stolta att meddela att Prowine Nordic, med över 25 års erfarenhet inom vinprovning, servering och lagring, kommer att vara en framstående utställare på årets Dryck & Deli-mässa. Ett företag som är känt för sitt omfattande sortiment av vintillbehör, från vinglas till vinkylare, Prowine Nordic är en destination för både vinentusiaster och branschprofessionella.

Sedan starten 1996 har Prowine Nordic etablerat sig som en ledande leverantör av produkter för vinälskare. Med fokus på högkvalitativa vintillbehör, inklusive vinkällarinredning och vinställ av märket Wineracks of Sweden, erbjuder de allt som behövs för den ultimata vinupplevelsen. Genom att samarbeta med Europas stora tillverkare och stödja mindre nischade producenter, säkerställer Prowine Nordic att deras sortiment är både varierat och unikt.

Förutom att representera kända varumärken köper Prowine Nordic även in och tillverkar egna vintillbehör. Detta inkluderar deras högkvalitativa vinställ från det välrenommerade Wineracks of Sweden-sortimentet.

Vi är glada och stolta över att välkomna Prowine Nordic till Dryck & Deli-mässan och ser fram emot att utforska deras exklusiva utbud av vintillbehör. Varmt välkommen till Prowine Vin, Kök & Bar – där livsnjutning har varit i fokus sedan 1996.